Welkom

Welkom op de site van Meesters-Classics. HET adres voor onderhoud en restauratie van uw geliefde klassieker.

De liefde voor de luchtgekoelde Volkswagens is er bij Bas met de paplepel ingegoten. Hij is opgegroeid tussen de Volkswagen kevers en kreeg zijn eerste eigen kever op zijn twaalfde. Het was een 65’er kever met stalen schuifdak. Hier heeft hij een aantal jaartjes rustig aan gebouwd. Hij heeft de wagen compleet body off gerestaureerd met zoveel mogelijk originele VAG onderdelen, wat een grote speurtocht met zich meebracht. Toen hij 19 jaar was en zijn rijbewijs haalde was de auto klaar om mee te rijden, en kon het avontuur verder gaan!

Na dit project volgden nog vele andere auto’s die er zijn gerestaureerd. Niet alleen VW’s, maar ook een Volvo P1800, BMW 635CSI, Volvo PV544, Fiat 500, Opel Kadett B Rallye, Citroën 2CV6, VW Caddy I, Caddy I aanhanger, en nog vele Kevers.

Na het afronden van zijn opleiding is hij door VPC Autosport gevraagd of hij bij hen wilde werken. Dit was natuurlijk een mooie kans om “van je hobby je beroep te maken”. Zodoende is hij in 2000 aan de slag gegaan bij VPC Autosport.

In 2009 heeft hij de zaak overgenomen en gaf hij VPC een draai naar de luchtgekoelde wereld. In 2015 is de nadruk echter steeds meer op de restauratie komen te liggen, niet alleen van VW maar van alle klassiekers. Dit is ook de reden waarom medio 2016 de naamswijziging heeft plaatsgevonden naar Meesters-Classics. Het adres voor onderhoud en restauratie van uw geliefde klassieker.